Plaats opleidingsinstituten

LUMC Leiden 

Waar zijn de opleiders gevestigd?

Kijk op het kaartje en lees de koppelingsprocedure dan weet je waar je terecht kunt komen in het eerste en het derde jaar.

 

leiden kaartje

 

Koppelingsprocedure

Lees Procedurebeschrijving_indeling_opleidingsstage_praktijken.pdf

 

Interview aios

foto aios 240 aios leiden

Loes Thomaes (29)

 

'Ik heb in drie jaar ontzettend veel geleerd'

'In de regio Leiden is alles dichtbij en er is een goede balans tussen stadse en plattelandspopulatie. Leuk om dat te mixen, zo leer je goed te kijken. In het onderwijs is er veel aandacht voor wetenschappelijk onderzoek. Daardoor heb je meer mogelijkheden, al blijft het natuurlijk aan jou wat je ermee doet. Ik vind ook de docenten leuk. Ze zijn allemaal praktiserend, je praat hier echt met vakgenoten. Ze moedigen je aan te reflecteren en je mening te geven. Alles is hier bespreekbaar vind ik.

 

Het beste advies dat ik hier kreeg? Dat je dokter bent. En dat je het ook écht kunt. Drie jaar geleden was er een ongeluk. Ik stond erbij en dacht: ik ben dokter, maar ik heb geen idee wat ik moet doen. Onlangs gebeurde er vlakbij een motorongeluk. Nu wist ik precies wat ik moest doen. Ik had alles onder controle. Dus binnenkort ga ik blakend van vertrouwen de praktijk in. Want ik heb in drie jaar ontzettend veel geleerd.'

 

Contactpersoon

Wil je meer weten? Neem dan contact op met:

 

Bep Meeuwisse

E-mail: e.t.f.meeuwisse@lumc.nl

Tel: 071-5268439

 

Kijk voor meer informatie op de website van huisartsopleiding Leiden