Plaats opleidingsinstituten

LUMC Leiden 

Waar zijn de opleiders gevestigd?

Kijk op het kaartje en lees de koppelingsprocedure dan weet je waar je terecht kunt komen in het eerste en het derde jaar.

 

leiden kaartje

 

Koppelingsprocedure

Lees Procedurebeschrijving_indeling_opleidingsstage_praktijken.pdf

 

Interview aios

Margriet leiden

Margriet Broersen (29) - aios in Leiden:

 

"De huisarts worden die je wilt zijn"

"Leiden is een prettige stad om te studeren en te werken. Het grootste pluspunt van de huisartsopleiding hier is dat we samen met het instituut het onderwijs vormgeven. We denken mee, je kunt hier van alles organiseren. Het instituut faciliteert dit zoveel mogelijk. Een borrel, symposium, workshops of een lunch voor nieuwe aios. Ook de speeddates in het eerste en derde jaar om aios aan opleiders te koppelen, ontbreken hier niet."

 

Tip voor nieuwe aios

"Je persoonlijke ontwikkeling staat voorop. Het gaat erom dat je ontdekt wat jij nodig hebt om een goede huisarts te worden. Je leert van de ervaringen van je opleider en je mede-aios. Een eyeopener was voor mij dat er niet één type huisarts bestaat. Je wordt de huisarts die je zelf wilt zijn. Dat is ook mijn tip aan nieuwe aios: ga in het begin vooral ontdekken wat voor huisarts je wilt worden. Gebruik de vele faciliteiten van het instituut, en als iets er niet is, vraag er dan om. Nu verheug ik me op het laatste jaar, finetunen om het straks helemaal zelf te doen. Of ik goed voorbereid ben op de laatste fase van de opleiding? Ja!"

 

Contactpersoon

Wil je meer weten? Neem dan contact op met:

 

Bep Meeuwisse

E-mail: e.t.f.meeuwisse@lumc.nl

Tel: 071-5268439

 

Kijk voor meer informatie op de website van huisartsopleiding Leiden