Plaats opleidingsinstituten

UMC Groningen - locatie Zwolle 

Waar zijn de opleiders gevestigd?

De locatie Zwolle van de Huisartsenopleiding Groningen heeft opleiders in Overijssel, het zuiden van Friesland en Drenthe en in de Noordoostpolder.

Kijk op het kaartje dan weet je waar je terecht kunt komen tijdens je opleidingsperiode in een huisartspraktijk in het eerste en het derde jaar en in het tweede jaar voor de diverse stages.

 

zwolle kaartje

 

Koppelingsprocedure

Een nieuwe koppelingsprocedure is in ontwikkeling. Sollicitanten die geschikt worden bevonden en in Zwolle worden geplaatst ontvangen daarover nader bericht.

 

Interview aios

foto interview 240 zwolle

Evelien van Soldt (26) eerstejaars Zwolle

 

'Het voelt hier niet als werk'

'Precies toen ik merkte dat ik huisarts wilde worden, gingen er geruchten dat er in Zwolle een dependance zou komen. Ik dacht: dit is mijn kans! Ik kom uit Zwolle en wilde graag weer terug, na mijn studie in Amsterdam. En nee, Zwolle is helemaal geen gat. Het is er gemoedelijk en er is genoeg te doen. Terrasje na de les, festivals, lekker uit eten – alles is er. 

 

Het kleinschalige van de opleiding is het grootste pluspunt. Ook hebben we als aios veel eigen inbreng, waarmee we het onderwijs naar onze wensen te vormen. Ik ben secretaris bij het nieuw opgerichte LOVAH Zwolle. Ons doel is aios bij elkaar te brengen en bij te dragen aan goed onderwijs. Zo hebben we ervoor gezorgd dat het mogelijk is de LHK-toets in Zwolle te doen.

De band in onze groep is hecht. We vertrouwen elkaar, durven dingen te delen en ik leer veel van het uitwisselen van ervaringen. Ja, ik ben hier echt happy. En ik heb veel zin om straks alles wat ik heb geleerd in praktijk te brengen. Het liefst natuurlijk in Zwolle!'

 

Meer informatie of vragen

Neem dan contact op met:

 

Jannie Stellingwerff

Tel: 050-3616710

 

Contactpersoon

Wil je meer weten? Neem dan contact op met:

 

Lielith Ubink-Veltmaat

Coördinator Zwolle en Huisartsopleider

E-mail: l.j.ubink-veltmaat@umcg.nl 

 

Afke Nauta-Kamphuis

Onderwijsondersteuner dependance Zwolle

E-mail: a.nauta@umcg.nl 

Tel: 050 36 16715

 

Kijk voor meer informatie op de website van Huisartsopleiding Groningen